Massages voor Particulieren

 

Aanbod massages voor particulieren

Voor mensen die last hebben van zere spieren of van hun stress af willen, is een massage zeer aan te raden.

Ik onderscheid 2 soorten massages. Ten eerste de massage die zorgt voor een reductie van stress. Gewoon heerlijk ontspannen van de massagebank afkomen.

Daarnaast zijn er nog de massages bij lichamelijke klachten. Dat kan bv spierpijn zijn na een te enthousiaste sportsessie. Spierpijn verminderen na het sporten kan prima met een massage! Kom gerust langs voor een sessie.

Maar het kan ook zijn dat er lichamelijke klachten zijn waar je al langer mee loopt en waar je ondanks de reguliere zorg niet vanaf komt.  Ik zal dan echter een uitgebreide intake en wat testen moeten doen en een aantal massages. Daarom werk ik in die gevallen met een pakketje van 3 sessies. Na die 3 sessies bekijken we of verdere massages aan te raden zijn. Die kunnen na die 3 keer gewoon los per keer geboekt worden.

Een massage heeft meerdere voordelen en het is zeer raadzaam en aangenaam om jezelf dit toe te staan.

Net zo goed als dat mensen regelmatig naar de kapper of bv. schoonheidsspecialiste gaan, of gezellig met vrienden of vriendinnen een dagje wellness boeken, of gezellig uit eten gaan, hoort een massage ook dit rijtje thuis: aandacht voor jezelf. Daarnaast heeft een massage nog als voordeel dat het ook bijdraagt aan je gezondheid.  Kortom, meer dan genoeg redenen om jezelf op regelmatige basis te laten masseren.

Ik wil een massage!

Massages voor particulieren Holten DeventerDe keuze uit het aantal soorten massages die beschikbaar zijn, is echter overweldigend. Het is soms lastig om door de bomen het bos te zien. Wat zijn de verschillen? Waarom zou ik kiezen voor de ene soort of voor de andere soort?  Wat betekent dat voor mijn situatie? Massagepraktijk Marc van Groen maakt het makkelijk voor je.

Geef bij het boeken svp even aan wat de reden is dat je komt. Kom je voor een stuk ontspanning of zijn er klachten? Aan de hand van de wens wordt er gemasseerd. En of het dan massage A of massage B heet maakt dan feitelijk ook niet meer uit. Als het doel waarvoor je komt maar gehaald wordt. Net zoals het je bij een garage ook niet uitmaakt hoe je auto gerepareerd wordt, als die het maar weer doet!

Als je echter toch wat meer achtergrond wilt, klik dan op de onderstaande links.

Aanbod massages voor particulieren bij Massagepraktijk Marc van Groen in Holten :

Naast het behandelingen van symptomen, is het ook belangrijk te kijken waar de oorzaak van de klachten ligt en het probleem bij de wortel aan te pakken. Daarnaast is het goed om te zorgen voor preventie, zodat mensen met een gezond lichaam ook gezond blijven! Helemaal mooi is als er ook een nulmeting gemaakt wordt in een situatie zonder klachten.

Voordat er gemasseerd wordt is het overigens van belang dat er gekeken wordt of er überhaupt wel gemasseerd mag worden! Contra-indicaties zijn redenen die een aangepaste massage vragen van de masseur of misschien zelfs wel de reden  om een massage uit te stellen tot een later tijdstip.